ENKELE VOORBELDEN

Krijg een indruk

PODCASTPRODUCTIE

“SignaalWaarde”

De podcast SignaalWaarde is een voorbeeld van een podcastproductie geheel van mijn hand.

Ik heb het productieproces gecoördineerd/begeleid (van conceptontwikkeling tot publicatie) en doe zelf de presentatie en nabewerking van de podcast. De inhoud wordt verzorgd door de échte inhoudsdeskundigen. Onderstaand, voor een eerste indruk, de eerste aflevering van SignaalWaarde. Kijk voor meer informatie over deze productie, ook op de website SignaalWaarde.nl.

Ik denk heel graag mee met jouw ideeën en op welke manier ik kan bijdragen aan jouw productie!
Ik kan desgewenst meedenken over het concept, enkel monteren en nabewerken of het gehele proces coördineren en de podcast presenteren. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

achter de schermen

samenwerken aan een podcast

Een podcastproductie is ontzettend goed gezamenlijk vorm te geven. Ik kan bijvoorbeeld meedenken over het concept en een idee vertalen naar een uitvoerbaar productieplan. Ook zou ik enkel opname (op locatie), montage en/of mixage op mij kunnen nemen.

Ik heb reeds meerdere podcasters mogen begeleiden bij het vormgeven van hun productie en voor meerdere (internationale) klanten opnames mogen verzorgen.

Onder andere Puddle Creative, Happy Naps, het Netherlands Research Integrity Network, Performance Coach Geert Hidding en YOLO Media gingen je voor.

Dit is bij uitstek maatwerk. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Podcasts maken is leuk! Met plezier draag ik mijn kennis, kunde, maar bovenal enthousiasme over tijdens podcasting workshops.

Tijdens de workshop neem ik de deelnemers mee in de wereld van podcasting. De eerste stappen op weg naar de eerste podcast, of juist een introductie of verdiepende workshop over de techniek achter podcasting.

Geen standaard workshop, maar een op maat gemaakt programma, passend bij de wensen en deelnemers. Tot binnenkort?

MEER AUDIO

Benieuwd naar meer audiomateriaal? Bij de podcasts voor KPN Technology Labs, TechSnacks en Met Nerds Om Tafel ben ik betrokken als presentator en/of panellid.

AAN DE SLAG?

NEEM CONTACT OP