ENKELE VOORBELDEN

Krijg een indruk

PODCASTPRODUCTIE

“SignaalWaarde”

De podcast SignaalWaarde is een voorbeeld van een podcastproductie geheel van mijn hand.

Ik heb het productieproces gecoördineerd/begeleid (van conceptontwikkeling tot publicatie) en doe zelf de presentatie en nabewerking van de podcast. De inhoud wordt verzorgd door de échte inhoudsdeskundigen. Onderstaand, voor een eerste indruk, de eerste aflevering van SignaalWaarde. Kijk voor meer informatie over deze productie, ook op de website SignaalWaarde.nl.

Ik denk heel graag mee met jouw ideeën en op welke manier ik kan bijdragen aan jouw productie!
Ik kan desgewenst meedenken over het concept, enkel monteren en nabewerken of het gehele proces coördineren en de podcast presenteren. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

VOICE-OVER

“pilot pa.vs in de rijdienst”
regionale ambulance voorziening
utrecht

Naar de wens en regie van de klant, met de juiste intonatie en energie, verzorg ik graag de gesproken tekst voor bedrijfsvideo’s, commercials of andere uitingen.

De voice-over voor onderstaande video van de Regionale Ambulance Voorziening Utrecht is daar een voorbeeld van.

Een voorbeeld van een informele, lossere en activerende opname is deze commercial voor het Techpodcast Festival

Het is mogelijk om gratis en vrijblijvend een proefopname aan te vragen! Zo krijg je een idee van jouw gesproken tekst. Neem hiervoor gerust contact op per mail, telefonische of WhatsApp!

MEER AUDIO

Benieuwd naar meer audiomateriaal? Bij de podcasts voor KPN Technology Labs, TechSnacks en Met Nerds Om Tafel ben ik betrokken als presentator en/of panellid.

AAN DE SLAG?

NEEM CONTACT OP